Jouluksi halusin itse tehdä itselle karkkeja.

Ja no, suklaahan on tottakai jouluiseen namiin

parempi kuin mikään muu :)

Suklaasta sitten syntyi tämän näköistä namia:

 

Ja kuten kuvastakin näkyy, namit sisältää alkoholia.

Eli näitä en menisi perheen pinimmille antamaan,

vaikka niissä vain vähän alkoholia onkin.

Mutta tässä aineet mitä näihin herkkuihin tarvitaan:

8cl Kermaa

130g Pandan maitosuklaata

130g Pandan valkosuklaata

1rkl Minttulikööriä

Nompparelleja

 

Nämä ovat muuten myös helppoa valmistaa..

kerma vain lämmäytetään niin että suklaan

saa sulamaan joukkoon ja lisätään likööri.

Sen jälkeen massan annetaan olla jääkaapissa

noin tunti. Kun massa on jäähtynyt, siitä voi

muotoilla teelusikoilla palloja ja pyöräyttää 

pallon nompparelleissa. Itse laitoin namit

konvehtivuokiin.

 

Aikaisemmin muuten kokeilin

tehdä minttuviinasta namit ja siitä niistä tuli

hieman parempia kuin Fresh Mintillä. 

Yhden satsin tein myös pelkällä valkosuklaalla

ilman minttua. Niihin laitoin konvehtivuoan 

pohjalle muutaman mustikan ja valkosuklaamassan

niiden päälle... Niistäkin tuli oikein hyviä.

 

Näitä jos tekee niin ne kannattaa säilyttää viileässä,

pysyy parempina ;)